magrav



Ukrainian subtitles click at the dented wheel

Sunday, August 11, 2013

SaLuSa - August 9, 2013 (9 серпня 2013)

Ми бачимо, як Світло на вашій планеті все більше піднімається  кожен день, а також відчуваємо, як ви об’єднуєтеся  з ним, що дозволяє Рідній Землі очищати залишки негативних енергій. Будуть деякі необхідні погодні зміни,  але поза сумнівом без катастроф, як деякі все ще хочуть, щоб  повірити. Сконцентруйте себе на позитивних енергіях, які проходять ваш шлях, і дозвольте очиститись  усім сумнівам і піти, оскільки кожен знаходиться у точно правильному місці і моменті часу, щоб випробувати те, що вони планували, перед приходом в це життя. Оскільки все повинно бути, то засуджуючи або звинувачуючи  інших ви  не допомогли б нікому, особливо  залученим в такий досвід. Замість цього пошліть Любов і Світло до них або до місць, де ці зміни сталися і ви поза сумнівом побачите  негайно  ефект. Утримуйте свій центр на безумовній любові, тому що це енергія, яка нестиме вас вперед. Ви маєте досить досвіду з гнівом і ненавистю,  тож  зараз ви можете побачити різницю в результаті.

Ми тільки в думках далеко, але  ми  завжди з вами. Ми бачимо, що  деякі з вас все ще  борються  з тим, коли і як ми прийдемо і ми знову говоримо вам, що ми прийдемо в правильний момент і ви повинні відкинути усі хвилювання. Цей момент і   всі інші встановлені  і готові і вам треба тільки дозволити проявитись  їм  у вашій реальності. Звичайно, сумніви дуже не корисні в цьому процесі, так дозвольте собі щирі  відчуття краси і слави всього, що приходить. Нехай ваш розум заглядає в майбутнє в деякі моменти впродовж вашого зайнятого дня і ми знаємо, що ви відчуватимете це так близько, що  посміхнетесь. Насолодіться цими моментами, оскільки ви пам'ятатимете їх дуже тривалий час,  як найпрекрасніші досліди багатьох тривалостей життя.

Готуйте себе до наступної частини процесу вашого вознесіння, тому що ваше життя буде швидко змінюватись без будь-якої непотрібної зупинки, звичайно, якщо ви не бажаєте зробити її. Це дивовижна поїздка вгору до стану повної свідомості і до стану блаженного існування, про яке ми так багато разів згадували. Пам'ятайте усе, що ми  говорили вам і продовжуємо говорити вам і ми відчуваємо, що ви відчуваєте хвилювання, будучи частиною цього. Ми незабаром будемо звертатись безпосередньо до вас, і не має ніяких сумнівів, оскільки  ми знаємо, як важлива для вас  інформація. Довірте собі, що ви зробите такий стрибок вперед і  зараз ви готові отримати значно більшу інформацію без хвилювання. Ті, хто не бажає отримувати її, буде  просто ігнорувати її, як кожну іншу таку інформацію, до тих пір, поки вони не будуть готові до неї. Не хвилюйтеся про кого-небудь, оскільки вони захотіли залишитися для більшого досвіду в нижчих вібраціях і не зможуть відчути себе зручно в  вищих вібраціях, але любов буде завжди залишатись і ви допоможете  їм з ваших  вищих вібрацій  зрозуміти їх вибір,  коли здається, вони абсолютно закрили свої уми, щоб прийняти це. Просто продовжуйте посилати їм вашу любов і знайте, що це допоможе їм в  їх власному  навчанні.

Я – СаЛуСа із Сиріуса  і ми розділяємо ваше хвилювання про те, що  прийде. Ми надсилаємо усім вам  свою любов і такі радісні, що ви відчуваєте її і повертаєте її нам.

 Channeller: MADAD

 Webpage: SaLuSa in Love and Light



Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5