magrav



Ukrainian subtitles click at the dented wheel

Sunday, August 11, 2013

SaLuSa - August 6, 2013 (6 серпня 2013)

Ваш рівень вібрації піднімається експоненціально кожен день і ті з вас, хто готує себе навіть для вищих рівнів  вібрації,  відчувають вже зміну. Ваша здатність абсорбувати Світло, що поступає, надзвичайно зросла  і це незабаром можна буде побачити також на зовнішній частині. Інша хвиля очищення  передана для вас і для Рідної Землі і ви можете буквально відчути її в повітрі. Світло від вашого Сонця яскравіше, тому що ви зараз можете сприймати вищі частоти ніж будь-коли раніше. Озирніться навкруги вас і побачте для себе і відчуйте свіжу енергію, яка знаходиться скрізь. Стара енергія страждання і горя замінюється  новою  енергією повною Любові і співчуття для кожного без будь-якої різниці. Чим більше ви очищаєте себе, тим  більше ви будете відчувати цю свіжість і Любов навкруги, тож не вагайтеся  ні на хвилину  і  закінчуйте те, що ви запустили давно і що було дуже важким і болісним, але зараз навіть найважчі проблеми можуть бути очищені з легкістю, оскільки частота піднялася в "незчисленні" рази і звичайно ви стали дуже добре обізнаними про цей процес, знаючи, коли кому-небудь потрібна ваша увага. Деякі, можливо, вирішили б проігнорувати і це - абсолютно ваш власний вибір в тому, з якою швидкістю ви робите це, але ми хочемо нагадати вам, що для вас  ніколи не було легше повністю увійти у Світло, ніж  зараз.

Вони - моменти вашого істинного пробудження і ми дуже щасливі бути з вами, тому відкладіть усі ваші сумніви убік і просто відчуйте нашу енергію, яка ллється на  вас. Ми знаємо, що ви хочете побачити наше приземлення і чим більше ви зосередитеся на нашій енергії, тим більше ви притягнете такі питання,  як розкриття і приземлення. Кожне з наших повідомлень про щирі почуття і з'єднання з нами без будь-яких хвилювань з приводу того, коли і як. Нехай це буде нашою частиною нашого спільного плану і коли прийде правильний момент, то повірте нам, ми не "марнуватимемо"  жодної хвилини і прибудемо на таку прекрасну подію, яка  все ще поза вашої уяви і багато з вас, все ще вирівнюючись  з нашою енергією, вже відчувають, що ми приходимо.

Завжди прислухайтеся до вашого внутрішнього наставника, оскільки він не може залишити вас і відчувайте  тяжіння  ваших вищих дослідів, які вступають  у вашу реальність. Дуже важливо приготуватись  до них, ось чому ми відчуваємо, що нам треба нагадувати вам часто про вашу власну готовність і зміни, які потрібні для  вашого вступу. Ми також хочемо нагадати вам, що після того, як ви побачите усю красу цього вашими власними очима і отримаєте ці дивовижні почуття у вашому тілі, ви ясно будете розуміти, чому вам потрібно було готуватись  впродовж цього точного періоду часу. Майте на увазі, що, коли ви ввійдете у вашу нову реальність, ви матимете багато часу для ваших власних задоволень і вам не доведеться хвилюватися з того, що ви пропустите що-небудь важливе, оскільки ви не можете запізнитися, тож зосереджуєтеся на ваших видіннях того,  що нагадуватиме ваше життя і скоро ви усвідомите, що ви залишили ілюзію часу і ваше життя змінилося.

Я – СаЛуСа із Сиріуса і ми допомагаємо вам досягти ваших цілей, які ви вибрали для себе і про які більшість з вас зараз знає. Відчуйте нашу енергію і відмовтеся від старих невиконаних уявлень, які ви одного разу мали, оскільки вони тільки затримують вас і прислухаєтеся до нас, оскільки ми говоримо вам, що ми входимо в найпрекрасніший стан. Вирівняйтеся з моментом Зараз, вирівняйтеся з нами і щирими відчуттями  цієї дивовижної енергії, яку створює це вирівнювання. Ми любимо вас усіх.

 Channeller: MADAD

 Webpage: SaLuSa in Love and Light



Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5