magrav



Ukrainian subtitles click at the dented wheel

Wednesday, November 20, 2013

Peggy Black and the 'team' transmission - 12 November 2013

Peggy Black and the 'team' transmission - 12 November 2013
Пеггі Блек і «команда» передачи даних - 12  листопада 2013

Ми отримали електронну пошту від Пеггі Блек, в якій вона запитувала, чи були б ми зацікавлені в публікації її ченелінгів. Вона приймає космічну енергію від тих, кого вона просто називає своєю «командою». Їх повідомлення можна  знайти  на вебсайті Пеггі, Morning Messages. Я подивився на них і  подумав, що вони - справжні. Ось  її саме останнє повідомлення, про нескінченні можливості нашої ДНК.


Галактична Спадщина
 Пеггі Блек і «команда»


Ми  тут, щоб  охопити вас, оскільки ви продовжуєте ставити на якір енергії великої зміни у вашій реальності. Ми  відчуваємо  вашу втому в  боротьбі, яка перед вами.

Ми визнаємо, що ви робили цю роботу і служіння  еони часу. Ви повторно увійшли у цей вимір і цей земний план  фізичного проявлення, щоб  щиро допомогти і підтримати  підняття  і перетворення непридатних  енергій.

Ви обізнані про це і ви продовжуєте пропонувати ваш власний досвід і емоції в котлі змін. Це  ваше віддане служіння і пробудження  свідомості, яка починає випробовувати ваш власний  духовний  авторитет.

Ви становитеся  великим світлом  і галактичною спадщиною. Настав час претендувати на ваш особистий суверенітет. Настав час, в якому  ви дозволите  собі згадати, ким ви  дійсно  є. Ви зоряна істота, яка  закодована  з мудрістю і розумінням, щоб захищати планету Земля, щоб відстоювати,  заохочувати і просувати життя,  підтверджуючи діями.

Ви маєте коди, які зробили  вас  жертвою, слугою і не менше.

Зараз - час для вас бути бездоганно чесним з собою. Почніть досліджувати вашу віру, хто дав її вам, де ви її здобули, зверніть увагу, як вона стала частиною того, як ви розглядаєте світ. Ця обмежена віра забарвлювала ваші дії і реакції  у  вашому повсякденному житті. Вона обмежувала вас і тримала  вас в стороні від відчуття  світу, який любить, підтримує, виховує і виконує.

Якщо є обмежена віра у будь-якій області вашого досвіду, то це брехлива  віра. Ви безмежні; ви – багатовимірна  галактична істота з  космічним інтелектом, який не можна описати словами.

Настав  ваш час зрозуміти це. Ваші дії і ваші знання потрібні, щоб підтримувати правильне  перетворення людства.

Будьте рішучі  з собою, оскільки ви досліджуєте  будь-яке обмежене вираження того, ким  ви уявляєте себе. Пам'ятайте, що ви – прояв божественної  свідомості у фізичній формі. Ця фізична форма, ваше тіло, дозволяє вам зв'язуватися з цим виміром і цією щільністю реальності, проте  ви знаєте, що це тільки один маленький аспект того, ким ви є. Ми згодні, що, поки ви читаєте ці слова і приймаєте наше запрошення розглядати ваші сприйняття і віру, то  цей фізичний аспект тримає ваш центр.

Почніть сприймати те, що ви знаходитеся завжди в декількох вимірах і часових рамках  одночасно. Вдихніть цю правду в кожну клітину. Почніть оволодівати цією правдою в деякому відношенні,  на яку впливає  ваша ДНК.

Дозвольте нам  запропонувати, що  ваша ДНК - біологічний інтернет, який обробляє інформацію із вашої фізичної реальності, а  також  і із  всесвіту. Ця  ДНК  дозволяє вам звертатися до космічної свідомості і підтримує ваше розширене усвідомлення і розуміння  себе,  як галактичної  істоти.

ДНК знаходиться в  ядрі кожної клітини  вашого фізичного тіла. Зараз вважається, що є понад  100 трильйонів клітин у  вашому тілі. ДНК відповідальна за функцію кожної  з тих 100 трильйонів клітин. ДНК - генетичний проект для кожного аспекту вашої фізичної форми і вона  також несе галактичний проект для вашої милосердної форми і зовнішнього вигляду.

Ваші учені починають поділяти думку, що ДНК може програмуватися. Ви, як багатовимірна істота  можете  почати активізувати світлові коди в межах вашої власної особистої ДНК. Біологи виявили, що  на вашу ДНК  можуть  впливати  емоційні  вібрації, які ви випробовуєте і пропонуєте. Ваші емоційні вібрації, або дозволяють цій енергії обмивати кожну клітину, або перешкоджають цій життєвій силі. Такі емоції,  як наприклад страх, гнів, провина, судження або осуд блокують  сприйнятливість клітин до цього життя, яке  дає енергію.

Це особливо потужно, коли ви розміщуєте своє усвідомлення і зосереджуєтеся на вашому сердечному центрі і генеруєте  почуття вдячності і високої оцінки, а  також  радості. Кожна клітина  купається в цій впливовій силі послідовних вібрацій. Кожна клітина  живиться  енергією  божественної свідомості, яка тече  вільно. Кожен аспект вашого фізичного тіла оновлюється,   розширюється  і відкривається неймовірним можливостям, які пропонує всесвіт.

Коли це  практикується безупинно з ясним наміром і присвяченням, то так звані «сплячі» ДНК активізуються  і стають доступними портали або брами  до вищих вимірів. Починають виявлятись галактична мудрість і розуміння вашої істинної природи.

Це розпізнавання приходить до вас,  як істинної зоряної істоти,  щоб випробувати  щільність  цієї реальності і стати  частиною нового розуміння і свідомості, яка йде попереду усього. Розглядайте, уявляйте і думайте, що ви - носій генетичних зразків від галактичних сімей, який  несе не лише коди вашої  ДНК і проекти від ваших фізичних предків, а також несете  коди ДНК ваших галактичних предків.

Для вас настав час  визнати і усвідомити себе,  як істоту чистої свідомої енергії, яка   живе у фізичному тілі на вигляд замкненому  в певних часових рамках і певному вимірі. Давайте запропонуємо простий приклад: розгляньте  ваш автомобіль; він перевозить  вас з місця до місця, проте   ви можете припаркувати цей транспортний засіб і переїжджати в різні  місця без цього автомобіля.

Ми запрошуємо вас почати практикувати  паркування вашого фізичного тіла у безпечному місці і  дозволити собі енергійно переміститися в різні місця, часові рамки і виміри. Використовуйте  свою уяву, грайте  з цією порадою і залучайте  можливості. Практика  змінить вашу свідомість, яка дозволить подорожувати в нові реальності. Пам'ятайте, що ви високопоставлена особа в небесних царствах, ви багатовимірні, ви несете зразки ДНК від зірок.

Також почніть свідомо підтримувати і збагачувати ваше енергетичне тіло. Уявіть, як  ви всмоктуєте силу  поля, запропонованого природою, або нічним небом. Свідомо висловіть  вдячність від вашого серця  вашому божественному  Я, вашій вищій свідомості, цей процес відкриває портал  для  щирого прийому  більшої кількості  світлової  енергії у вашому фізичному тілі, яка також посилює ваше світлове  тіло. І це  з вашим світловим  тілом, вашим свідомим транспортним засобом,  ви подорожуєте туди, де  ви  розміщуєте  свій центр.  Тільки треба оволодіти  маленькою практикою. Потрібна готовність дозволити  програмувати обмежену  віру, яка тримала вас  прив'язаними до того, що ви думали являється реальним.

Ми шануємо вас як члена галактичної сім'ї  і знаходимося тут, щоб підтримувати і допомагати вам в перетворенні свідомості і випуску до вищого виміру без  багатьох обмежень і перешкод. Вітайте  і визнавайте  ваші коди світла, що містяться  в  вашій ДНК, яка запущена і активізована. Купайте свої клітини  і ваше енергетичне тіло  в  свідомій  любові, вдячності і схваленні. Запрошуйте  це як можна частіше. Зосереджуйтеся на цьому і викликайте. Зараз - час. Пам'ятайте, що ви - не жертва, ви - переможець.

Глибока вдячність за ваше щоденне служіння цьому розгортанню. Ваша еволюція підтримується і засвідчується  всією  галактикою. Будьте вдячними собі  у вашій  роботі по  перетворенню будь-якого виклику або обмеженої віри в собі  і ким ви по справжньому є у зумовленій і закріпленій  реальності, яка підтримує життя.

Ми визнаємо вас і пропонуємо нашу підтримку в цій космічній драмі, в якій ви відіграєте важливу роль. Ніколи недооцінюйте себе;  в партнерстві з вашим багатовимірним аспектом і усвідомленням ви потужні понад міру.

Channeler: Peggy Black
 Website: http://www.morningmessages.com/
 Source: http://galacticchannelings.com/english/peggy_black12-11-13.html

 PS. Я люблю цю цитату і вона  звичайно викликає  відчуття, що відповідають цій передачі.
 Будьте Скромні … бо ви робитеся із Землі.
 Будьте Благородні … бо ви робитеся із Зірок.
 Сербське Прислів'я

Переклад: Fedir

Monday, November 18, 2013

Cosmic Awareness - November 12, 2013 - Космічна Обізнаність - 12 листопада, 2013

Cosmic Awareness - November 12, 2013
Космічна Обізнаність - 12 листопада, 2013

Звуковий файл цього живого ченелінгу  можна знайти тут.

Листопад 2013 - Критичний Місяць

 Зараз  Космічна Обізнаність  доступна і просить, щоб ви продовжували.

Спасибі. Обізнаність  доступна для членів сесії Рейнбоу-Фенікс  10 листопада, 2013. Уілл Берлінгоф   - перекладач  ваших повідомлень, Джоун  Міллз - кореспондент. Залучені Закон Любові, Закон Світла і Закон Єдності.

 Чи є початкове повідомлення або подія, яку ви бажаєте обговорити в цей час,  будь ласка?


 Дійсно є початкове повідомлення, яке Обізнаність має на цей час. Це повідомлення, яке звертається до енергій цього періоду часу, в цей місяць, відомий як листопад. Багато факторів  підключено  в цей час, які зміцнюють і впливають на енергетику цього періоду часу.

 Головну увагу треба приділити  астрологічним енергіям, які закінчуються в цей специфічний момент. Особливо сильна енергія знаходиться в квадратурі  планети Уран в Плутоні з впливом деяких  інших планет. Далі від цього, енергії ретроградного Меркурія, які також грають свою роль. Загалом, кажучи, це найважчий місяць і місяць, в якому  багато хто відчуватиме  величезну вагу на їх плечах, відчуття розчарування,  відчаю,  несподіваних подій, які відбудуться  в їх житті, які на вигляд не підтримують віру в те, що речі змінюються, що справи покращуються і рухаються  вперед.

 Впродовж цього важкого часу, коли також становиться дуже сильною сонячна діяльність із-за наближення комети,  яка називається кометою Ісон, а також прибуття комети Енке. Ці два об'єкти також впливають на матерію, особливо безпосередньо впливають на  сонце. Ці передбачувані комети випускають  хвилі енергій  у напрямку до сонця. Вони також проеціюють у напрямку до Марса, а також до  планети  Земля, оскільки вони пройшли близько і все ще впливають на планету в цей час.

 Це не випадкова подія,  ні, це  космічна подія спланованої природи  і оскільки вважають, що комети є планетарними тілами на еліптичній орбіті, яка повертає  їх назад в сонячну систему, і таким чином вони можуть змінити напрям   навколо сонця, що в той час  очевидно  не мало ефекту. Це не випадок. Усі комети мають інтерактивну  якість на їх шляху і взаємодіють  з сонцем і планетами. Особливо такі   об'єкти, як  комета Ісон і комета Енке в цей час.

 Вони створюють енергетичні резонуючі хвилі, резонансні  хвилі, які впливають на сонце і створюють великі шторми на сонці, велике сонячне виверження, великі коронарні події, що проеціюють у напрямку  до Землі і отже створюють величезний вплив  на електромагнітні поля  планети. Ця  частина енергій також  впливає на людство в наш час, усе людство, усе життя на планеті, але ці хвилі енергій також впливають на Рідну Землю  і являються  частиною її процесу і руху у вищі  реальності  для Гайї, чоловіків, жінок, людства,  усіх  частин цього процесу.

 Тому ця Обізнаність  запропонувала б всім до одного, хто має особливо скрутний час в цей момент,  пам'ятати, що також грають свою роль інші сили, найбільшим проектом  яких  являється  Божественний план. Божественний проект також закінчується. Тільки занадто легко  забути, що це - частина багатьох більших махінацій і рухів, ніж просто, що він має  своє особисте життя і свій життєвий досвід. Оскільки індивідуальний центр такий сильний і такий інтенсивний і такий вузький, то часто важко  запам'ятати, що також грають свою роль інші чинники. Фактори, які підтримують  більший план, більший проект, проект Бога, план Бога. Але оскільки  Бог являється  свідомістю, яка існує в усьому і усіх, як  частина   Божественної структури, Божественної свідомості, самого Духу;  ви також  частина плану і ваших взаємодій в цей час з тими енергіями, тими силами, тими резонансами, які появились довкола: в просторі, на планеті, в атмосфері, і т.п. – являються  частиною подорожі  кожного без виключення індивідуума.

 Хтось  може забути це і просто знайти  себе у безладних морях, з такими високими хвилями і такими оскаженілими великими штормами,  хто відчайдушно чіпляється до судна, на якому вони просто сподіваються  пройти через усе це. Це закономірно і багато хто відчуває таку амплітуду  в їх життях і негативний швидкий ріст безнадійності і відчаю, яким треба проходити  через це. Це час, щоб стикатися з цими екстремальними викликами і проходити через них. Це - час просто ледве  пересувати ноги, подорожуючи через безладні енергії, які  в цей час збивають, які діють в цей час.

 Є причина, чому Сили Усього Сущого захотіли отримати певні вправи і маневри впродовж цих часів, бо вони знали завжди, що це  буде енергетично самий хаотичний час, найбільш гнітючий час. І оскільки вони вибрали  ці моменти, щоб задовольнити їх найбільші потреби і бажання, то нема ніякої різниці для тих, хто розуміє, що це. Хтось  може бачити це як частину тих сил, які командують на земному плані, оскільки вони бачать це, що вони використовують ці  часи, щоб запустити свої плани і свої  дії.

 Той хто знає, що це має два ефекти, або точніше, хтось  може вибрати між двома доступними діями,  одна з яких впливає на їх плани і дає їм більшу перевагу і силу у їх особистому житті,  а інша  - не надмірно неспокійлива і ефективна. Такі  речі можуть працювати  навколо них і  хтось може залишитися в центрі свого кола життя,  досвіду,  залишаючись в спокійному центрі  шторму, який бушує навколо. У цьому центрі хтось може спостерігати, що сталося і навіть коли він  відчуває частково вплив цих важких  енергій, які крутяться навкруги, він все ще ледве  пересуває ноги, один крок за один раз, один день за один раз, рухаючись через чинники опозиції і виклику, які він, можливо, випробовує.

 Дуже добре знаходитися в такій позиції,  мати питання,  мати сумніви, дивуватись, якщо що-небудь  виникає з цього. Не дуже добре, якщо ви  втрачаєте  усю надію, тому що здається, що ті зовнішні фактори, ті маніпулятори і диспетчери, які так довго маніпулювали і управляли планетою більш потужніші, більш здатні до дії, ніж Дух. Іншими словами, якщо хтось купує  владу і силу, то це чийсь проект, чиясь вимога, хтось схвалює, хтось спростовує.

 На цей час це імператив, що поки хтось визнає діяльність і дії, які, можливо, зараз висовуються наперед, зокрема в наступні декілька днів  і впродовж  цього місяця листопада, що ці  дії тих відчайдушних,  хто знає, що ці тижні критичні для їх планів, і частина їх планів може захопити уяву якомога більше, домінуючи  над цією уявою, відвертаючи цю  уяву на інші  регіони і області, де вони мають  винятковий контроль і вплив.

 Це - те, чому ця Обізнаність говорить, що це імператив  на цей час, щоб не погодитись з тими подіями і тими фактами, що ті, хто все ще  тримає  владу на цій планеті намагаються вирішувати і дограти до кінця. Важливо бачити, що це: відчайдушні дії жмені обманщиків, які можуть  рухатися тільки вперед, коли  свідомо відмовляються від своєї відповідальності за підтримку  лінії, йти  далі, щодня,  крок за кроком.

 Було сказано, що наступні  дні, тижні  цього місяця листопада дійсно критичні і  ця Обізнаність нагадала, що у  всіх є попереду майбутнє. Ці інтенсивні часи в цей момент - ті часи, до яких  багато хто марширував усі свої життя і це дійсно було б соромом, якщо б хтось  відмовився від перегонів так близько до фінішної лінії. Бачиться, що будуть інші події після завершення цього місяця, але також бачиться, що завдяки закінченню  певних подій і того, як на них реагуватимуть   учасники цих подій, для багатьох буде  визначений  перебіг їх часових графіків  і їх напрям в житті.

 Саме не треба  забувати, що це  не просто махінації тих, хто обманював, хто вводив в оману і дезінформував, що   цей час закінчується. Тут підключені  Божественні і космічні енергії. В цей час є універсальні сили, спрямовані до планети, до цієї сонячної системи. Є зоряні тіла, саме сонце становиться  частиною подій, які відбуваються, планета сама діє, переміщаючись і рухаючись. Відбувається настільки багато чого, що не бачиться або не піднімається багатьма, і замість цього  багато хто дозволяє собі просто  домінувати  тимчасовим подіям в їх житті, які розглядається в новинах о шостій годині. Що це,  короткозорий шлях розгляду свого життя, свого грандіозного життя. Чи це  знову імператив, щоб пам'ятати, що ви - частина проекту, ви - частина більшого плану, і  якщо ви погоджуєтеся  на малий і незначний проект відчайдушних, то таким чином,  вашому духу треба випробувати ці події в деякому відношенні, і вони   будуть сприяти самому духу  у його власному  духовному, еволюційному процесі.

 Але це  також означає, що хтось  може переміститися у вище розуміння, вище терпіння, вище сприйняття більшої правди і більших реальностей, які також починають  формуватися повним ходом, які вже  створені і являються також  частиною  грандіозного проекту і великого плану. Тримайтеся цього, пам'ятайте про це, йдіть в  себе, щоб знайти ваше внутрішнє ядро і ваше внутрішнє з'єднання. Пам'ятайте, що ви також  частина колективного Духу, що ви не  просто індивідуальний центр свідомості, а багатовимірні у вашій природі, керовані Духом,  визначені Богом, і що іскра Бога  яскраво горить в вас, - частині єдності свідомості, частина якої - ви.

 Раз це так, потім ви побачите і пізнаєте мир, надію і віру, які перемістять вас у напрямку до зцілення і просвіти  і просвітлення. Йдіть за усвідомленням у напрямку до зцілення, у напрямку до Світла, у напрямку до просвітлення і ви знайдете, що ви завжди були на правильному шляху, байдуже, яким  важким був цей шлях, який, можливо, іноді був сумнівним і ви знайдете, що це теж - частина подорожі, частина шляху додому. Це містить в собі  цікавий і багатообіцяючий час. Пам'ятайте, що є надія, завжди є надія і рухайтеся з надією і вірою у напрямку до яскравого маяка, який сяє попереду і  веде вас до Світла і назад до себе.

 Цим  завершується  сьогоднішнє вступне  повідомлення.

Спасибі Обізнаність. Це було абсолютно дивовижно і буде дуже, дуже корисно для членства. Спасибі.

Channeler: Will Berlinghof
Website: Rainbow-Phoenix

Переклад: Fedir

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5